Mogućnosti testiranja u trgovini

Da bismo usporedili različite uređaje, postavili smo opsežne mogućnosti testiranja u trgovini. Nudimo izvrsnu postaju za slušanje i usporedbu različitih monitora studija, tako da možete odabrati one koji vam najbolje odgovaraju. Također možete provjeriti svoje omiljene MIDI kontrolere s različitim DAW-ima.

Osim toga, veliki broj DJ-a, Studio i HiFi slušalica dostupni su u našoj trgovini. Ne propustite naš veliki izbor studio opreme, a posebno sintisajzerima koji ne mogu čekati da istraže s vama. Rado ćemo vam pomoći u svim pitanjima koja imate i ponuditi vam vrijedne savjete.

Nudimo i usluge demo testiranja kod kuće, što je posebno pogodno ako želite testirati određeni dio opreme u vašem okruženju. Nudimo ovu posebnu uslugu našim klijentima jer bismo željeli osigurati da glazbenici dobiju upravo ono što im je potrebno.

Da biste koristili uslugu testiranja kod kuće, moraju se ispuniti sljedeći uvjeti:

Uređaj koji želite testirati kod kuće je demo jedinica proizvođača koju možete zatražiti od nas ili je već prikazana u našoj trgovini. Uređaj mora biti veći raspon cijena. U upotrebi vam ga dajemo za polog od tjedan dana. Preporučujemo kreditnu karticu za plaćanje vašeg depozita, jer ga možete naplatiti i nadoknaditi bez ikakvih troškova.

Želite li se upoznati s jednim od naših stručnjaka i provesti testove zajedno? To se može učiniti u bilo koje vrijeme! Kontaktirajte naš tim i obavijestite nas o željenom datumu.